Goedgevulde wraps
Doordat de wraps een kwartiertje de oven in gaan, worden ze lekker knapperig.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten in ca. 5 min. beetgaar. Pers de knoflook boven de wok uit. Halveer de kaasblokjes. Meng de groenten met de ham, kaas en pastasaus. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het groente-ham-kaasmengsel over het midden van de tortilla's en vouw ze dicht. Leg ze met de naad naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat en steek er een satéstokje door. Bak de tortilla's in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Goedgevulde wraps
Doordat de wraps een kwartiertje de oven in gaan, worden ze lekker knapperig.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroenten in ca. 5 min. beetgaar. Pers de knoflook boven de wok uit. Halveer de kaasblokjes. Meng de groenten met de ham, kaas en pastasaus. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het groente-ham-kaasmengsel over het midden van de tortilla's en vouw ze dicht. Leg ze met de naad naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat en steek er een satéstokje door. Bak de tortilla's in ca. 15 min. goudbruin en knapperig.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
800 g Mexicaanse roerbakgroente
1 teen knoflook
200 g Goudse jonge-kaasblokjes
125 g hamblokjes
390 g pastasaus sugo basilicum
245 g tortillawraps
Dit heb je nodig
bakpapier
satéprikkers