Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten
De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd ondertussen de mangostukjes in blokjes van 1 cm. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in even grote blokjes als de mango. Meng de avocado en mangoblokjes met de tabasco.
Verwarm de gebakken kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan.
Bestrijk de wraps met de sour cream. Verdeel de roerbakgroente, kibbeling en salsa over de wraps en vouw dubbel.
Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten
De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
30 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd ondertussen de mangostukjes in blokjes van 1 cm. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in even grote blokjes als de mango. Meng de avocado en mangoblokjes met de tabasco.
Verwarm de gebakken kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan.
Bestrijk de wraps met de sour cream. Verdeel de roerbakgroente, kibbeling en salsa over de wraps en vouw dubbel.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
175 g verse zongerijpte mangostukjes
2 eetrijpe avocado's
½ tl tabasco
325 g gebakken kibbeling
1 el zonnebloemolie
400 g Mexicaanse roerbakgroente
8 tortillawraps
125 g sour cream