Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten
bewaar
bewaar

Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten

De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.

30 min. bereiden / 10 min. oventijd

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd ondertussen de mangostukjes in blokjes van 1 cm. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd het vruchtvlees in even grote blokjes als de mango. Meng de avocado en mangoblokjes met de tabasco.

Verwarm de gebakken kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.

Verhit ondertussen de olie in een wok of hapjespan en roerbak de roerbakgroente 5 min. Bestrooi met peper en eventueel zout. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan.

Bestrijk de wraps met de sour cream. Verdeel de roerbakgroente, kibbeling en salsa over de wraps en vouw dubbel.

serveertipHoud je van pittig? Voeg dan wat extra tabasco toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vistortilla's met kibbeling en Mexicaanse groenten

De salsa van avocado, mangoblokjes en tabasco maakt dit gerecht helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig