Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
bewaar
bewaar

Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.

Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.

Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig