Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.
Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.
Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne
Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!
hoofdgerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.
Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g HAK Mexicaanse groenteschotel
8 worteltortilla's
200 g gesneden ijsbergsla
150 g peen julienne
100 g geraspte cheddar
125 g sour cream
Dit heb je nodig
grillpan