Tortilla met koolsalade, bonen en vissticks
Tortilla time! Laat maar kraken, die wraps met krokante vissticks.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks op middelhoog vuur in 8 min. goudgeel en gaar. Keer halverwege.
Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de sour cream met de rodekool en breng op smaak met versgemalen peper.
Prak de zwarte bonen met een vork tot een grove puree. Breng op smaak met versgemalen peper. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd de jalapeño grof en de koriander fijn.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de tortilla’s 20 sec. op middelhoog vuur. Beleg elke tortilla met rodekoolsalade, bonenpuree, wat plakjes avocado, vissticks en jalapeño. Bestrooi met wat koriander. Rol op en snijd doormidden. Serveer 1½ wrap per persoon.
Tortilla met koolsalade, bonen en vissticks
Tortilla time! Laat maar kraken, die wraps met krokante vissticks.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan en bak de vissticks op middelhoog vuur in 8 min. goudgeel en gaar. Keer halverwege.
Doe ondertussen de bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Meng de sour cream met de rodekool en breng op smaak met versgemalen peper.
Prak de zwarte bonen met een vork tot een grove puree. Breng op smaak met versgemalen peper. Halveer de avocado overlangs, verwijder de pit, schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil en snijd in plakjes. Snijd de jalapeño grof en de koriander fijn.
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de tortilla’s 20 sec. op middelhoog vuur. Beleg elke tortilla met rodekoolsalade, bonenpuree, wat plakjes avocado, vissticks en jalapeño. Bestrooi met wat koriander. Rol op en snijd doormidden. Serveer 1½ wrap per persoon.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
15 diepvries vissticks
400 g zwarte bonen in blik
125 ml sour cream
300 g gesneden rodekool
1 avocado
3 el jalapeñopepers in pot
7½ g verse koriander
6 tortillawraps