Tortilla met zwarte bonen, tomaat en ijsbergsla
bewaar
bewaar

Tortilla met zwarte bonen, tomaat en ijsbergsla

Deze week nog geen tortilla gegeten? Breng daar maar snel verandering in met dit basisrecept: tortilla met zwarte bonen, tomaat en ijsbergsla.

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm. Doe de zwarte bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

Verwarm de olie in een hapjespan en bak de bonen 8 min. Roer af en toe. Voeg na 5 min. de picadillo en het water toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Prak ondertussen de bonen grof met een pureestamper. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Serveer de wraps, gebakken bonen, tomatenblokjes, ijsbergsla en in aparte bakjes, zodat iedereen zijn eigen wrap kan vullen.

combinatietipLekker met maissalsa, witte kaas en oregano of gebakken chorizo.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortilla met zwarte bonen, tomaat en ijsbergsla

Deze week nog geen tortilla gegeten? Breng daar maar snel verandering in met dit basisrecept: tortilla met zwarte bonen, tomaat en ijsbergsla.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig