Tortilla met zwarte bonen en maissalsa
bewaar
bewaar

Tortilla met zwarte bonen en maissalsa

Van deze tortilla met zwarte bonen en jalapeño maissalsa ga je vanzelf de salsa dansen.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tomaten in blokjes van 1 cm. Doe de zwarte bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

Verwarm de olie in een hapjespan en bak de bonen 8 min. Roer af en toe. Voeg na 5 min. de picadillo en het water toe en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snipper ondertussen de ui, snijd de jalapeñoplakjes fijn en laat de mais uitlekken. Meng de ui, jalapeño en mais. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Prak ondertussen de bonen grof met een pureestamper. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes. Serveer de wraps, gebakken bonen, tomatenblokjes, ijsbergsla en maissalsa in aparte bakjes, zodat iedereen zijn eigen wrap kan vullen.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tortilla met zwarte bonen en maissalsa

Van deze tortilla met zwarte bonen en jalapeño maissalsa ga je vanzelf de salsa dansen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig