Kokosrijst met kaneel
bewaar
bewaar

Kokosrijst met kaneel

25 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Breng de kokosmelk, melk en rijst in een pan aan de kook op de kleinste pit. Draai dan het vuur laag (gebruik eventueel een vlamverdeler) en laat met de deksel op de pan ca. 15 min. zacht doorkoken tot de rijst gaar is. Snijd de dadels in de lengte in vieren. Meng in een kom met de kaneel. Verdeel de kokosrijst over 4 kommen of diepe borden en bestrooi met de dadels.

algemeenU kunt de kokosrijst 1 dag van tevoren bereiden. Laat de rijst eerst helemaal afkoelen en bewaar afgedekt in de koelkast. Warm vlak voor serveren op hoog vermogen kort op in de magnetron en verdeel dan pas de dadels erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kokosrijst met kaneel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig