Kaneelrijst met kersensaus
Aan de slag
Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanillesuiker door gekookte rijst scheppen. Helft van vlaaivulling over 4 glazen verdelen. Helft van warme rijst erop scheppen. Rest van vlaaivulling erop scheppen en eindigen met rest van rijst.
Kaneelrijst met kersensaus
nagerecht
null personen
315 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst met melk en zout koken volgens aanwijzingen op verpakking. Kaneel en vanillesuiker door gekookte rijst scheppen. Helft van vlaaivulling over 4 glazen verdelen. Helft van warme rijst erop scheppen. Rest van vlaaivulling erop scheppen en eindigen met rest van rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g dessertrijst
750 g melk
2 theelepels kaneelpoeder
1 zakje vanillesuiker
1 blik vlaaivulling