Gevulde gehaktballetjes
bewaar
bewaar

Gevulde gehaktballetjes

Het ultieme borrelhapje, in twee heerlijke varianten.

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het vel van de Toscaanse worstjes en verdeel het worstvlees in 12 gelijke porties. Rol er met vochtige handen balletjes van. Maak in elk balletje een opening en stop er een bolletje mozzarella in. Rol het balletje dicht.

Snijd de peterselie fijn. Verwijder het vel van de braadworsten en meng de peterselie door het worstvlees. Verdeel in 12 gelijke porties en rol er met vochtige handen balletjes van. Maak in elk balletje een opening en stop er een olijf in. Rol het balletje dicht.

Klopte eieren los. Wentel alle balletjes door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5-6 min. rondom goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde gehaktballetjes

Het ultieme borrelhapje, in twee heerlijke varianten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig