Gevulde gehaktballetjes
Het ultieme borrelhapje, in twee heerlijke varianten.
Aan de slag
Verwijder het vel van de Toscaanse worstjes en verdeel het worstvlees in 12 gelijke porties. Rol er met vochtige handen balletjes van. Maak in elk balletje een opening en stop er een bolletje mozzarella in. Rol het balletje dicht.
Snijd de peterselie fijn. Verwijder het vel van de braadworsten en meng de peterselie door het worstvlees. Verdeel in 12 gelijke porties en rol er met vochtige handen balletjes van. Maak in elk balletje een opening en stop er een olijf in. Rol het balletje dicht.
Klopte eieren los. Wentel alle balletjes door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5-6 min. rondom goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.
Gevulde gehaktballetjes
Het ultieme borrelhapje, in twee heerlijke varianten.
null porties
110 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de Toscaanse worstjes en verdeel het worstvlees in 12 gelijke porties. Rol er met vochtige handen balletjes van. Maak in elk balletje een opening en stop er een bolletje mozzarella in. Rol het balletje dicht.
Snijd de peterselie fijn. Verwijder het vel van de braadworsten en meng de peterselie door het worstvlees. Verdeel in 12 gelijke porties en rol er met vochtige handen balletjes van. Maak in elk balletje een opening en stop er een olijf in. Rol het balletje dicht.
Klopte eieren los. Wentel alle balletjes door het ei en vervolgens door het paneermeel. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5-6 min. rondom goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g Toscaanse worstjes
150 g mini mozarella's
2 el verse platte peterselie
2 stuks runderbraadworsten
200 g Merza olijven met ansjovis in blik
2 middelgrote eieren
100 g paneermeel
4 el zonnebloemolie