Italiaanse gevulde olijven
Aan de slag
Snijd de olijven aan een zijkant in. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Vul de olijven met een klein stukje mozzarella en rol ze door de bloem. Meng de kaas met het paneermeel. Verhit de olie tot 175 °C. Wentel de bebloemde olijven door de losgeklopte eieren en daarna door het paneermeel-kaasmengsel. Frituur de olijven (in 2 porties) 1-2 minuten tot ze goudbruin zijn.
Italiaanse gevulde olijven
null personen
370 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de olijven aan een zijkant in. Snijd de mozzarella in kleine stukjes. Vul de olijven met een klein stukje mozzarella en rol ze door de bloem. Meng de kaas met het paneermeel. Verhit de olie tot 175 °C. Wentel de bebloemde olijven door de losgeklopte eieren en daarna door het paneermeel-kaasmengsel. Frituur de olijven (in 2 porties) 1-2 minuten tot ze goudbruin zijn.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g groene olijven met knoflook
1 bol mozzarella (kaas)
2 el bloem
50 g pittige kaas
4 el paneermeel
2 eieren
Dit heb je nodig
frituurpan