Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus
Aan de slag
Kook de bloemkool 10 min. Bewaar het kookvocht. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de boter in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 5 min. Laat het vocht verdampen. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar met de 400 ml melk. Roer de saus door de paddenstoelen. Voeg de bloemkool toe en breng de saus aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht van de bloemkool toe als de saus te dik is. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de peterselie erdoor.
Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de bloemkoolsaus erop.
Tagliatelle met romige paddenstoel-bloemkoolsaus
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bloemkool 10 min. Bewaar het kookvocht. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Smelt de boter in een wok of hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak 5 min. Laat het vocht verdampen. Bereid de bechamelsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar met de 400 ml melk. Roer de saus door de paddenstoelen. Voeg de bloemkool toe en breng de saus aan de kook. Voeg eventueel wat kookvocht van de bloemkool toe als de saus te dik is. Breng op smaak met peper en zout. Roer van het vuur af de peterselie erdoor.
Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep de bloemkoolsaus erop.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g bloemkool
300 g tagliatelle
50 g boter
1 ui
1 bakje paddestoelenmelange
1 zakje bechamelsaus
400 ml halfvolle melk
2 takjes peterselie