Tagliatelle met romige kaassaus
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas in blokjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. In pan crème fraîche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten. Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen. Tagliatelle mengen met saus. Serveren met broccoli.
Tagliatelle met romige kaassaus
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Kaas in blokjes snijden. Ham in reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken. In pan crème fraîche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten. Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen. Tagliatelle mengen met saus. Serveren met broccoli.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g tagliatelle
100 g blauwaderkaas
15 g verse peterselie
600 g broccoli
110 g Garden Gourmet vegetarische ham
125 ml crème fraîche