Pasta met broccoli-kaassaus
Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.
Aan de slag
Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.
Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.
Broccoli
Instructievideo - 03:55 min.
Pasta met broccoli-kaassaus
Broccoli, kaas, pasta en noten: voor stevige trek.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de stelen in stukjes. Kook de broccoli in ca. 5 min. beetgaar en giet af.
Hak de cashewnoten grof. Verwarm de crème fraîche in een pan. Verkruimel de geitenkaas erboven en roer tot een gebonden saus. Breng op smaak met peper en zout.
Laat de broccoli goed uitlekken. Verdeel de fusilli over borden. Verdeel de broccoli erover en beschenk met de kaassaus. Bestrooi met de cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g fusilli
800 g broccoli
75 g gezouten cashewnoten
125 g crème fraîche
200 g zachte geitenkaas