Pappardelle in pittige saus
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en bak de spekblokjes uit. Voeg de ui toe en fruit in 5 min. glazig. Voeg de knoflook en de rode peper toe. Laat 2 min. garen en roer de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor. Breng op smaak met de suiker en peper en zout. Laat dit op een laag vuur 10 min. koken. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en schep de pappardelle door de saus. Bestrooi met het basilicum en de Pecorino.
Pappardelle in pittige saus
voorgerecht
null personen
640 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan en bak de spekblokjes uit. Voeg de ui toe en fruit in 5 min. glazig. Voeg de knoflook en de rode peper toe. Laat 2 min. garen en roer de tomatenblokjes en de verse tomaten erdoor. Breng op smaak met de suiker en peper en zout. Laat dit op een laag vuur 10 min. koken. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en schep de pappardelle door de saus. Bestrooi met het basilicum en de Pecorino.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie
250 g gerookte spekblokjes
2 uien
2 tenen knoflook
1 rode peper
1 blik tomatenblokjes
4 tasty tom tomaten
1 tl suiker
1 pak verse pappardelle
8 blaadjes basilicum
100 g Pecorino