Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus
bewaar
bewaar

Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Garnalen enkele minuten in schaal warm (niet kokend!) water laten ontdooien. In pastapan ruim water met wat zout aan de kook brengen. Tomaatjes in stukjes snijden. Garnalen afgieten en goed droogdeppen. In diepe koekenpan 1 el olie verwarmen en hierin knoflook met verkruimeld chilipepertje 1 min. zachtjes bakken. Tomaten toevoegen en 5 min. zachtjes meebakken. In andere koekenpan 2 el olie verhitten en hierin garnalen 3-4 min. voorzichtig roerbakken, tot ze gaar (=roze) zijn. Pappardelle in 4 min. beetgaar koken. Garnalen afblussen met wodka en door warme tomaten scheppen. Saus pittig op smaak brengen met zout en (chili)peper. Pasta afgieten, door saus mengen en pasta met saus over twee diepe borden verdelen. Peterselie erover strooien. Lekker met rucolasalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met tijgergarnalen en wodkasaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig