Pittige pappardelle met oesterzwam
bewaar
bewaar

Pittige pappardelle met oesterzwam

Pasta met pit en dat binnen 20 minuten!

20 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.

Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.

serveertipLekker met een salade van rucola en tomaat.

Pittige pappardelle met oesterzwam

Instructievideo - 01:20 min.

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige pappardelle met oesterzwam

Pasta met pit en dat binnen 20 minuten!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig