Pittige pappardelle met oesterzwam
Pasta met pit en dat binnen 20 minuten!
Aan de slag
Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.
Pittige pappardelle met oesterzwam
Instructievideo - 01:20 min.
Rode peper schoonmaken
Instructievideo - 00:34 min.
Pittige pappardelle met oesterzwam
Pasta met pit en dat binnen 20 minuten!
hoofdgerecht
null personen
704 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de braadworsten. Halveer de rode peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn.
Verhit de olie in een wok en roerbak het vlees in 4 min. bruin en gaar. Pers de knoflook uit. Scheur de oesterzwammen in stukken. Voeg de peper, oesterzwammen en knoflook toe en bak nog 3 min. mee.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Rasp de kaas en snijd de peterselie fijn. Giet de pasta af en schep samen met de kaas en peterselie door het worst-oesterzwammengsel. Serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 braadworsten
1 rode peper
1 el traditionele olijfolie
1 teen knoflook
300 g oesterzwammen
300 g pappardelle
75 g Pecorino Romano
20 g verse platte peterselie