Pappardelle met paddenstoelen
Aan de slag
Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik en dan in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de champignons grof. Rasp de kaas grof. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur in ca 5 min. bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel.
Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.
Groente in de lengte snijden
Instructievideo - 00:45 min.
Pappardelle met paddenstoelen
hoofdgerecht
null personen
635 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik en dan in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de champignons grof. Rasp de kaas grof. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur in ca 5 min. bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel.
Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 aubergine
300 g pappardelle
400 g kastanjechampignons
50 g Pecorino Romano
4 el milde olijfolie
2 el balsamicoazijn
1 el gedroogde oregano
50 g walnoten