Pasta met rode zalm
Werk, boodschappen en kids. Het eten is in elk geval zo gepiept!
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.
Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten. Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de tuinerwten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Pasta met rode zalm
Werk, boodschappen en kids. Het eten is in elk geval zo gepiept!
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de velletjes en de graten van de zalm en verdeel het visvlees in stukjes.
Verhit in een wok of braadpan de olie en bak de champignonroerbakmix al omscheppend 5 min. tot de paddenstoelen vocht loslaten. Verwarm de carbonarasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de tuinerwten toe en breng de saus opnieuw aan de kook. Schep de zalm bij de saus en laat nog 3 min. zachtjes doorkoken. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g schelpjespasta
213 g roze zalm in blik
2 el traditionele olijfolie
400 g champignon roerbakmix
260 g carbonarasaus
450 g fijne diepvries tuinerwten