Romige spaghettini met zalm en pesto
bewaar
bewaar

Romige spaghettini met zalm en pesto

Lekker stevig pastagerecht met zalm en groene groenten.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ondertussen de zalm uitlekken en verwijder het vel en de graten. Verdeel de vis in stukken.

Snipper de ui. Snijd de courgette in halve plakken. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de courgette toe en bak 3 min. mee. Voeg de pesto, crème fraîche en het water toe. Roer glad en breng tegen de kook.

Draai het vuur laag en schep de zalm en de bevroren erwten erdoor. Verwarm 5-6 min. op laag vuur tot de erwten beetgaar zijn. Giet de spaghettini af en schep door de saus. Verdeel de spaghettini over diepe borden.

variatietipVervang de zalm door 2 blikjes tonijn in water (à 185 g).

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige spaghettini met zalm en pesto

Lekker stevig pastagerecht met zalm en groene groenten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig