Sla-erwtenstamppot met zalm
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar. Kook in een bodem water met zout de erwten in 5 min. beetgaar.
Verwijder de graten en het vel van de zalm en verdeel de vis in stukken.
Giet de aardappelen af, voeg de crème fraîche toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Schep er de ui, erwten, zalm en tot slot de veldsla door. Voeg peper en zout toe en serveer.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Sla-erwtenstamppot met zalm
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke stukken en kook ze in 20 min. gaar. Kook in een bodem water met zout de erwten in 5 min. beetgaar.
Verwijder de graten en het vel van de zalm en verdeel de vis in stukken.
Giet de aardappelen af, voeg de crème fraîche toe en stamp met de pureestamper tot een smeuïge puree. Schep er de ui, erwten, zalm en tot slot de veldsla door. Voeg peper en zout toe en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ kg aardappelen
1 pak tuinerwten
1 blik wilde roze zalm
1 beker crème fraîche
1 rode ui
1 zak veldsla
Dit heb je nodig
pureestamper