Pittige paksoistamppot met zalm
bewaar
bewaar

Pittige paksoistamppot met zalm

15 min. bereiden

zeer pittig

6 ingrediënten

Aan de slag

Kook de aardappelen in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

Maak ondertussen de zalm schoon en verdeel in stukken. Snijd de paksoi in reepjes en snipper de ui. Giet de aardappelen af. Zet de pan op laag vuur en schenk de kokosmelk erbij. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de paksoi, ui en zalm erdoor.

Breng de stamppot op smaak met de sambal en serveer.

bereidingstipEten er kinderen mee? Laat de sambal dan achterwege en zet het potje sambal apart op tafel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige paksoistamppot met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig