Pittige paksoistamppot met zalm
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Maak ondertussen de zalm schoon en verdeel in stukken. Snijd de paksoi in reepjes en snipper de ui. Giet de aardappelen af. Zet de pan op laag vuur en schenk de kokosmelk erbij. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de paksoi, ui en zalm erdoor.
Breng de stamppot op smaak met de sambal en serveer.
Pittige paksoistamppot met zalm
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Maak ondertussen de zalm schoon en verdeel in stukken. Snijd de paksoi in reepjes en snipper de ui. Giet de aardappelen af. Zet de pan op laag vuur en schenk de kokosmelk erbij. Stamp tot een smeuïge puree. Schep de paksoi, ui en zalm erdoor.
Breng de stamppot op smaak met de sambal en serveer.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1¼ kg koelverse stamppotaardappelen
1 stuk roze zalm in blik
1 rode ui
1 struik paksoi
200 ml kokosmelk
3 tl sambal oelek
Dit heb je nodig
pureestamper