Frisse slastamp met ei
bewaar
bewaar

Frisse slastamp met ei

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook de eieren in 8 min. hard.

Scheur het blad van de kropsla grof. Pel de eieren en snijd in parten.

Giet de aardappelen af en stamp met de puree­stamper tot een grove puree. Schep de crème fraîche, kropsla en veldsla erdoor. Rasp de gele schil van de citroen erbij en schep door. Breng op smaak met peper en zout en warm op laag vuur nog 1 min. door.

Verdeel de stamppot over 4 borden en serveer met de eieren.

algemeenKruidig tintje: wat fijngesneden bieslook over de stamppot!

Ei koken

Instructievideo - 01:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse slastamp met ei

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig