Frisse zuurkoolstamppot
Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.
20 min. bereiden
5 ingrediënten
Aan de slag
Schil de aardappels en snijd in blokjes. Kook in ca. 15 min. gaar. Giet af, stamp fijn en roer met de olie en de crème fraîche tot een smeuïge puree. Meng de puree met de zuurkool en warm het stamppotje goed door. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Zuurkool
Instructievideo - 04:12 min.
Frisse zuurkoolstamppot
Licht, luchtig, romig, dit stamppotje met crème fraîche en wijnzuurkool.
bijgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappels en snijd in blokjes. Kook in ca. 15 min. gaar. Giet af, stamp fijn en roer met de olie en de crème fraîche tot een smeuïge puree. Meng de puree met de zuurkool en warm het stamppotje goed door. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g kruimige aardappelen
2 el olijfolie extra vierge
125 ml crème fraîche
250 g gekookte wijnzuurkool
1 tl gedroogde nootmuskaat
Dit heb je nodig
pureestamper