Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes
Aardappelen koken, stampen, mengen met tomaatjes, bieslook en sla, en klaar is je stamppot!
40 min. bereiden
7 ingrediënten
Aan de slag
Schil de aardappelen. Kook ze in een pan met een bodem water en zout in ca. 20-25 min. gaar. Was de tomaatjes en halveer. Knip de bieslook fijn. Verwijder de worteltjes van de veldsla.
Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met crème fraîche, peper en de nootmuskaat stevig tot puree. Schep de veldsla, tomaatjes, bieslook en spekreepjes door de puree.
Als de stamppot te veel is afgekoeld kan de pan nog even op het vuur gezet worden.
Zomerstamppotje met veldsla en romaatjes
Aardappelen koken, stampen, mengen met tomaatjes, bieslook en sla, en klaar is je stamppot!
hoofdgerecht
null personen
40 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen. Kook ze in een pan met een bodem water en zout in ca. 20-25 min. gaar. Was de tomaatjes en halveer. Knip de bieslook fijn. Verwijder de worteltjes van de veldsla.
Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met crème fraîche, peper en de nootmuskaat stevig tot puree. Schep de veldsla, tomaatjes, bieslook en spekreepjes door de puree.
Als de stamppot te veel is afgekoeld kan de pan nog even op het vuur gezet worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ kg kruimige aardappel
250 g romaatjes
12½ verse bieslook
150 g veldsla
125 ml crème fraîche
35 g uitgebakken spekreepjes
½ el gedroogde nootmuskaat