Frisse spruitenstamppot met kabeljauw
bewaar
bewaar

Frisse spruitenstamppot met kabeljauw

Makkelijk: de kabeljauw gaart in de oven en ondertussen maak je de romige stamppot.

30 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Maak de spruitjes schoon. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Voeg na 5 min. de spruitjes toe. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.

Leg de kabeljauw op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de tapenade en bestrooi met het amandelschaafsel. Bak de kabeljauw in de oven in ca. 20 min. gaar.

Giet de aardappelen en spruiten af en voeg de crème fraîche toe. Stamp met de pureestamper tot puree. Voeg peper en eventueel zout toe. Serveer met de kabeljauw.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse spruitenstamppot met kabeljauw

Makkelijk: de kabeljauw gaart in de oven en ondertussen maak je de romige stamppot.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig