Supersnelle tiramisu
Aan de slag
Klop de slagroom met de suiker bijna stijf. Roer de mascarpone los met de melk en schep door de slagroom. Houd 4 lange vingers apart en breek de rest van de lange vingers in drieën. Verdeel over glazen.
Schep in elk glas 1 el koffie. Verdeel de helft van het roommengsel over de glazen. Schep opnieuw in elk glas 1 el koffie. Verdeel de rest van het roommengsel erover en steek in elk glas een achtergehouden lange vinger in de room. Bestrooi met cacaopoeder. Dit gaat het best als je een zeefje of een cacaostrooier gebruikt.
Supersnelle tiramisu
nagerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de suiker bijna stijf. Roer de mascarpone los met de melk en schep door de slagroom. Houd 4 lange vingers apart en breek de rest van de lange vingers in drieën. Verdeel over glazen.
Schep in elk glas 1 el koffie. Verdeel de helft van het roommengsel over de glazen. Schep opnieuw in elk glas 1 el koffie. Verdeel de rest van het roommengsel erover en steek in elk glas een achtergehouden lange vinger in de room. Bestrooi met cacaopoeder. Dit gaat het best als je een zeefje of een cacaostrooier gebruikt.
bewaartip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml verse slagroom
30 g kristalsuiker
250 g mascarpone
4 el halfvolle melk
100 g lange vingers
100 ml sterke koffie