Tiramisu met Italiaanse Marsala
bewaar
bewaar

Tiramisu met Italiaanse Marsala

Het toetje der Italiaanse toetjes: tiramisu. Eenvoudig zelf te maken, je moet alleen wat geduld hebben.

25 min. bereiden / 2 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Bedek de bodem van de schaal met de helft van de lange vingers. Meng de koffie met marsala en schenk de helft over de lange vingers in de schaal.

Splits de eieren, doe de eidooiers in een kom en klop ze met suiker in een mixer in 5 min. tot een lichtgele crème. Roer de mascarpone in een ruime kom los met een vork. Klop de slagroom stijf met suiker. Meng de slagroom en eiercrème door de mascarpone. Schenk de helft van het mengsel over de lange vingers.

Doop de lange vingers 1 sec. in de rest van de koffie en leg ze in de schaal. Schenk de rest van het mengsel over de lange vingers in de schaal. Bestrooi de tiramisu met de cacao. Laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

bewaartipJe kunt de tiramisu maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Tiramisu maken

Instructievideo - 06:41 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tiramisu met Italiaanse Marsala

Het toetje der Italiaanse toetjes: tiramisu. Eenvoudig zelf te maken, je moet alleen wat geduld hebben.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig