Gerookte kipsalade
bewaar
bewaar

Gerookte kipsalade

Licht voorgerechtje met peer en pompoenpitten.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kipfilet in dunne plakken.

Rooster de pompoenpitten 3 min. in een pan met antiaanbaklaag. Schud regelmatig zodat ze niet aanbranden. Laat afkoelen op een bord.

Schil de peren, snijd ze in parten en verwijder het klokhuis. Snijd de parten in de lengte in dunne plakken. Doe de balsamicoazijn in een kom. Schenk al roerend met een garde de olie voorzichtig bij de azijn, zodat er een lichtgebonden dressing ontstaat. Breng de dressing op smaak met peper en zout.

Meng de sla met de dressing en de peren en verdeel over de borden. Verdeel de kip over de sla en bestrooi met pompoenpitten.

combinatietipLekker met versgebakken ciabattabrood.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gerookte kipsalade

Licht voorgerechtje met peer en pompoenpitten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig