Zabaglione met frambozen
Wedden dat deze op gaat?
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Splits de eieren, doe de eidooiers in een vuurvaste kom die precies in een pan past. Het eiwit wordt niet gebruikt.
Klop de eidooiers met de rietsuiker, citroenrasp en marsala in de vuurvaste kom 5 min. met een mixer.
Breng een grote pan met een laag water aan de kook. Houd het water tegen de kook aan en plaats de kom op de pan. Klop het mengsel 5 min. tot een warme, luchtige vla. Als de crème bindt, ongeveer bij 73 ºC, is hij warm genoeg.
Verdeel de frambozen over 4 diepe borden en schenk de zabaglione erover. Serveer direct. Lekker!
Zabaglione met frambozen
Instructievideo - 01:05 min.
Zabaglione met frambozen
Wedden dat deze op gaat?
nagerecht
null personen
240 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen. Splits de eieren, doe de eidooiers in een vuurvaste kom die precies in een pan past. Het eiwit wordt niet gebruikt.
Klop de eidooiers met de rietsuiker, citroenrasp en marsala in de vuurvaste kom 5 min. met een mixer.
Breng een grote pan met een laag water aan de kook. Houd het water tegen de kook aan en plaats de kom op de pan. Klop het mengsel 5 min. tot een warme, luchtige vla. Als de crème bindt, ongeveer bij 73 ºC, is hij warm genoeg.
Verdeel de frambozen over 4 diepe borden en schenk de zabaglione erover. Serveer direct. Lekker!
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
6 middelgrote eieren
100 g rietsuiker
50 ml Marsala zoete Italiaanse dessertwijn
150 g verse frambozen