Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
bewaar
bewaar

Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een beetje van de boter. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten en wortelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, snijd de paprika fijn en fruit in boter. Giet de tuinerwten en wortelen af en schep ze in de ovenschaal om met de mozzarella (in blokjes), garnalen, ui, paprika en wat peper en zout naar smaak.

Giet de spaghettini af en verdeel ze over de groenten met garnalen. Verkruimel de sneetjes brood fijn en strooi het kruim over de spaghettini. Verdeel de rest van de boter in vlokjes erover, breng op smaak met zout en peper. Schuif de ovenschaal midden in de oven en bak de schotel in 15 minuten goudbruin. Verdeel het gerecht over borden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig