Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een beetje van de boter. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten en wortelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, snijd de paprika fijn en fruit in boter. Giet de tuinerwten en wortelen af en schep ze in de ovenschaal om met de mozzarella (in blokjes), garnalen, ui, paprika en wat peper en zout naar smaak.
Giet de spaghettini af en verdeel ze over de groenten met garnalen. Verkruimel de sneetjes brood fijn en strooi het kruim over de spaghettini. Verdeel de rest van de boter in vlokjes erover, breng op smaak met zout en peper. Schuif de ovenschaal midden in de oven en bak de schotel in 15 minuten goudbruin. Verdeel het gerecht over borden.
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
hoofdgerecht
null personen
655 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met een beetje van de boter. Kook de spaghettini volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten en wortelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui, snijd de paprika fijn en fruit in boter. Giet de tuinerwten en wortelen af en schep ze in de ovenschaal om met de mozzarella (in blokjes), garnalen, ui, paprika en wat peper en zout naar smaak.
Giet de spaghettini af en verdeel ze over de groenten met garnalen. Verkruimel de sneetjes brood fijn en strooi het kruim over de spaghettini. Verdeel de rest van de boter in vlokjes erover, breng op smaak met zout en peper. Schuif de ovenschaal midden in de oven en bak de schotel in 15 minuten goudbruin. Verdeel het gerecht over borden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g ongezouten roomboter
300 g spaghettini
450 g diepvries tuinerwtjes met worteltjes
1 ui
1 rode paprika
150 g mozzarella
250 g verse roze garnalen
2 sneetjes oud witbrood
Dit heb je nodig
ovenschaal inhoud ca. 2 liter