Groenteschotel met mozzarella
De Italianen zorgen goed voor hen die geen vlees of vis eten: deze schotel is daar een bewijs van.
Aan de slag
Verwarm de grill in de oven voor op de hoogste stand. Snijd de courgette in plakken, de paprika's in stukken en de ui in ringen. Verdeel de helft van courgette, paprika en ui over de bakplaat. Sprenkel de olie erover. Strooi peper en eventueel zout erover.
Schuif de bakplaat onder de hete grill, rooster de groenten in 6-8 min. bruin en beetgaar. Keer halverwege. Herhaal met de overgebleven groenten.
Laat de mozzarella op keukenpapier uitlekken, snijd in blokjes. Doe de gegrilde groenten over in een schaal en schep de mozzarella erdoor. Serveer lauwwarm of koud. Lekker met stokbrood en salade.
Groenteschotel met mozzarella
De Italianen zorgen goed voor hen die geen vlees of vis eten: deze schotel is daar een bewijs van.
hoofdgerecht
null personen
385 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill in de oven voor op de hoogste stand. Snijd de courgette in plakken, de paprika's in stukken en de ui in ringen. Verdeel de helft van courgette, paprika en ui over de bakplaat. Sprenkel de olie erover. Strooi peper en eventueel zout erover.
Schuif de bakplaat onder de hete grill, rooster de groenten in 6-8 min. bruin en beetgaar. Keer halverwege. Herhaal met de overgebleven groenten.
Laat de mozzarella op keukenpapier uitlekken, snijd in blokjes. Doe de gegrilde groenten over in een schaal en schep de mozzarella erdoor. Serveer lauwwarm of koud. Lekker met stokbrood en salade.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 courgette
1 gele paprika
1 rode paprika
2 uien
3 el Italiaanse olijfolie extra vierge
250 g mozzarella
Dit heb je nodig
keukenpapier