Mexicaanse tortillasalade
Aan de slag
In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaatjes en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.
Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren. Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maïskolven.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Mexicaanse tortillasalade
bijgerecht
null personen
300 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaatjes en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.
Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren. Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maïskolven.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels limoensap
5 eetlepels olijfolie
1½ eetlepel Mexicaanse
1 blik kidneybonen
1 groene paprika
1 bakje cherrytomaten
1 kleine rode ui
1 zak tortillachips