Mexicaanse tortillasalade
bewaar
bewaar

Mexicaanse tortillasalade

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

In schaal limoensap met olie, Mexicaanse kruiden en zout en peper tot dressing kloppen. Kidneybonen, paprika, cherrytomaatjes en ui erdoor scheppen en salade tot gebruik, afgedekt, op kamertemperatuur bewaren.

Tortillachips luchtig door salade scheppen. Direct serveren. Lekker bij Mexicaanse gerechten en gegrilde maïskolven.

algemeenLauwwarm is deze salade ook verrukkelijk. Salade in metalen kom scheppen en boven de barbecue al omscheppend verwarmen. Let op: de tortillachips pas op het laatste moment door de salade mengen, zodat ze lekker knapperig blijven en geen vocht van de dressing opnemen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse tortillasalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig