Mexicaanse bonendip met cheddar en tomatensalsa
bewaar
bewaar

Mexicaanse bonendip met cheddar en tomatensalsa

Uitgebreid borrelen? Verras je gasten met deze Mexicaanse dip.

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes van een ½ cm en snipper de ui. Boen de limoen schoon. Rasp de groene schil van de limoen, halveer de vrucht en pers één helft uit. Meng de tomaat, ui, het limoenrasp en 1 el limoensap (bij 4 personen) tot een salsa. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Rasp de cheddar. Doe de bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Doe de bonen met de bonenkruiden, zuivelspread en cheddar in een pan en verwarm al roerend op laag vuur tot de kaas is gesmolten. Schep de dip in een kom en verdeel de tomatensalsa erover. Serveer met de chips.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse bonendip met cheddar en tomatensalsa

Uitgebreid borrelen? Verras je gasten met deze Mexicaanse dip.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig