Mexicaanse tomatensoep met mais
bewaar
bewaar

Mexicaanse tomatensoep met mais

Tomatensoep op z'n Mexicaans met paprika, mais en bonen.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de paprika’s en verwijder de steelaanzet en zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne reepjes en halveer. Laat de mais uitlekken. Doe de kidneybonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Doe de paprika, mais en kidneybonen samen met de inhoud van het pakje tomatensoep en het paprikapoeder in een soeppan met het hete water. Breng op hoog vuur aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 min. op laag vuur zachtjes koken. Roer regelmatig.

Rasp ondertussen de cheddar. Voeg de kip toe aan de soep en verwarm nog 2 min. Verdeel de soep over de diepe borden, bestrooi met de kaas en serveer met de tortillachips.

combinatietipLekker met zure room.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mexicaanse tomatensoep met mais

Tomatensoep op z'n Mexicaans met paprika, mais en bonen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig