Mexicaanse groentewraps
Wraps zijn de nieuwe pannenkoeken. Het ideale is: je kunt ze tjokvol kleurrijke groenten stoppen.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de mais uitlekken. Schep de bonen in een zeef, spoel ze onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de cherrytomaten doormidden. Meng de mais, bonen, bosui en cherrytomaten.
Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Rasp de cheddar en voeg de helft toe aan het bonen-tomatenmengsel. Verdeel het mengsel over de wraps en vouw ze dicht. Gebruik gerust meer wraps als je te veel vulling hebt.
Leg de wraps in de ovenschaal. Strooi de rest van de cheddar erover. Bak ca. 15 min. in de oven.
Mexicaanse groentewraps
Wraps zijn de nieuwe pannenkoeken. Het ideale is: je kunt ze tjokvol kleurrijke groenten stoppen.
hoofdgerecht
null porties
795 kcal
15 min. bereiden
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de mais uitlekken. Schep de bonen in een zeef, spoel ze onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes en de cherrytomaten doormidden. Meng de mais, bonen, bosui en cherrytomaten.
Bekleed de ovenschaal met bakpapier. Rasp de cheddar en voeg de helft toe aan het bonen-tomatenmengsel. Verdeel het mengsel over de wraps en vouw ze dicht. Gebruik gerust meer wraps als je te veel vulling hebt.
Leg de wraps in de ovenschaal. Strooi de rest van de cheddar erover. Bak ca. 15 min. in de oven.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g crispy mais
800 g kidneybonen uit blik
4 bosuien
500 g cherrytomaten
300 g cheddar
8 tortillawraps
Dit heb je nodig
bakpapier
ovenschaal (20 x 30 cm)