Quesadilla's met smac en kaas
bewaar
bewaar

Quesadilla's met smac en kaas

Wraps met daartussen een vulling van kidneybonen, kaas, koriander en bosui, knapperig gebakken in de koekenpan.

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Laat de mais uitlekken. Halveer de tomaten. Snijd de koriander fijn en de bosui in dunne ringetjes. Meng de tomaten met de mais, het limoensap, de helft van de koriander en de helft van de bosui in een kom.

Laat de kidneybonen uitlekken. Snijd de Smac in kleine blokjes. Doe de kidneybonen, Smac, kaas, de rest van de koriander en de rest van de bosui in een kom en prak grof met een vork.

Bestrijk de wraps aan 1 kant met de olie. Draai ze om en bestrijk met de bonenpuree. Leg er een andere wrap op, druk licht aan en bestrijk de bovenkant met de rest van de olie.

Verhit 2 koekenpannen en bak in elke pan een quesadilla in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer halverwege. Houd warm onder aluminiumfolie en bak er zo eventueel de overige. Snijd de quesadilla’s in punten en serveer met de tomaten-maissalade.

bereidingstipJe kunt de quesadilla’s ook in een grillpan bereiden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quesadilla's met smac en kaas

Wraps met daartussen een vulling van kidneybonen, kaas, koriander en bosui, knapperig gebakken in de koekenpan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig