'Mexicaanse' bonentortillawrap
Ook vegetariërs heeft de is er genoeg te bieden, bijvoorbeeld deze goedgevulde wraps.
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de Quorn en roerbakgroenten toe en bak al omscheppend in ca. 4 a 5 min. op hoog vuur. Verdeel intussen de tortilla's over twee magnetronbestendige borden en verhit ca. 40 sec op 800 Watt.
Verdeel de sla, roerbakgroenten met Quorn stukjes en cheddar over de warme tortilla's en vouw dicht tot wrap. Garneer de wraps met tortillachips.
'Mexicaanse' bonentortillawrap
Ook vegetariërs heeft de is er genoeg te bieden, bijvoorbeeld deze goedgevulde wraps.
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de Quorn en roerbakgroenten toe en bak al omscheppend in ca. 4 a 5 min. op hoog vuur. Verdeel intussen de tortilla's over twee magnetronbestendige borden en verhit ca. 40 sec op 800 Watt.
Verdeel de sla, roerbakgroenten met Quorn stukjes en cheddar over de warme tortilla's en vouw dicht tot wrap. Garneer de wraps met tortillachips.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
175 g Quornstukjes
450 g diepvries Mexicaanse roerbakgroente
4 tortillawraps
100 g slamelange
100 g geraspte chedderkaas
75 g tortillachips