Mexicaanse soep met tacotosti's
Natuurlijk een soep met kidneybonen en chilipoeder. Lekker met de knapperige, zelfgemaakte tosti’s met bosuitjes.
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan. Bak de wokgroente met de chilipoeder 3 min. Schenk de tomatensoep erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de kidneybonen uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Beleg de helft van de taco's met de bosui en de geraspte kaas. Dek af met de rest van de taco's. Roer de kidneybonen door de soep en warm enkele min. mee. Breng de soep op smaak met peper en zout. Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de taco's een voor een zacht tot de kaas gaat smelten.
Serveer de soep met de tacotosti's.
Mexicaanse soep met tacotosti's
Natuurlijk een soep met kidneybonen en chilipoeder. Lekker met de knapperige, zelfgemaakte tosti’s met bosuitjes.
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan. Bak de wokgroente met de chilipoeder 3 min. Schenk de tomatensoep erbij en breng het geheel aan de kook. Laat de kidneybonen uitlekken. Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Beleg de helft van de taco's met de bosui en de geraspte kaas. Dek af met de rest van de taco's. Roer de kidneybonen door de soep en warm enkele min. mee. Breng de soep op smaak met peper en zout. Bak in een droge koekenpan met antiaanbaklaag de taco's een voor een zacht tot de kaas gaat smelten.
Serveer de soep met de tacotosti's.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el zonnebloemolie
400 g Mexicaanse roerbakgroente
1 tl chilipoeder
1 l soepbasis tomaat
400 g kidneybonen uit blik
3 bosuien
300 g tacoschelpen
100 g geraspte chedderkaas