Kidneybonensalade
bewaar
bewaar

Kidneybonensalade

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Spoel 1 blik kidneybonen (400 g) af in een vergiet. Snijd van 2 sinaasappels de onder- en bovenkant, zet ze rechtop op een werkvlak en snijd de schil er dik af, tot op het vlies. Snijd vervolgens met een scherp mesje de partjes tussen de vliezen uit en vang het sap op. Pers 1 teen knoflook uit boven 3 el olijfolie en klop het, samen met het opgevangen sinaasappelsap, tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Snijd 1 zakje bosui in ringetjes. Schep de kidneybonen om met de sinaasappelpartjes, bosui en dressing.

algemeenDit gerecht is lekker bij Chilikarbonades met ananas (zie recept elders op ah.nl/recepten).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kidneybonensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig