Kidneybonensalade met pistoletje
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het pistoletje in ca. 6 min. af in oven. Meng ondertussen de kidneybonen met de tomaten en komkommer, kaas, sprenkel de dressing eroverheen en bewaar in een afgesloten bakje.
algemeenNeem het pistoletje mee in een papieren zak of een geperforeerd
cellofaanzakje. Dan blijft het knapperig.
Kidneybonensalade met pistoletje
null personen
500 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Bak het pistoletje in ca. 6 min. af in oven. Meng ondertussen de kidneybonen met de tomaten en komkommer, kaas, sprenkel de dressing eroverheen en bewaar in een afgesloten bakje.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pistoletje
1 blikje rode kidneybonen
½ bakje romaatjes
½ komkommer
40 g kaas
1 eetlepel sinaasappel-peperdressing