Kidneybonensalade met gevulde portobello's
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 185 °C. Mais laten uitlekken. Knoflook pellen en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Mais, knoflook, 60 g kaas en ei in kom mengen. Op smaak brengen met peper. Portobello's schoonvegen en steeltjes verwijderen. Portobello's vullen met maïsmengsel, in ovenschaal zetten en in midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Kidneybonen in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tomaten en avocado's in partjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kidneybonen, tomaat, avocado, dressing en helft bieslook in kom mengen en over 4 borden verdelen. Rest bieslook en rest kaas mengen. Portobello's op salade leggen en bestrooien met bieslookmengsel.
Kidneybonensalade met gevulde portobello's
hoofdgerecht
null personen
450 kcal
15 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 185 °C. Mais laten uitlekken. Knoflook pellen en fijnsnijden. Eieren loskloppen. Mais, knoflook, 60 g kaas en ei in kom mengen. Op smaak brengen met peper. Portobello's schoonvegen en steeltjes verwijderen. Portobello's vullen met maïsmengsel, in ovenschaal zetten en in midden van oven in ca. 20 min. gaarbakken. Kidneybonen in zeef afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tomaten en avocado's in partjes snijden. Bieslook fijnknippen. Kidneybonen, tomaat, avocado, dressing en helft bieslook in kom mengen en over 4 borden verdelen. Rest bieslook en rest kaas mengen. Portobello's op salade leggen en bestrooien met bieslookmengsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje maïskorrels
1 teen knoflook
2 eieren
100 g Goudse kaas
2 schaaltjes portobello champignons
2 blikjes kidneybonen
800 g tomaten
2 avocado's
½ zakje verse bieslook
50 ml dressing
Dit heb je nodig
ovenschaal, ingevet