Roerei plus
Aan de slag
Klop de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak het eimengsel op laag vuur tot het begint te stollen. Draai het vuur uit en schep het ei om met naar keuze de tomaat met peper, de dille met de 4-seizoenenpeper of de oude kaas met het basilicum.
Roerei maken
Instructievideo - 01:12 min.
Roerei plus
null personen
205 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en roerbak het eimengsel op laag vuur tot het begint te stollen. Draai het vuur uit en schep het ei om met naar keuze de tomaat met peper, de dille met de 4-seizoenenpeper of de oude kaas met het basilicum.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 middelgrote eieren
4 el verse slagroom
2 el ongezouten roomboter
2 tomaten
2 el verse dille
1 tl 4-seizoenenpeper
3 el oude kaas 48+
2 el verse basilicum