Hollandse borrelhapjes met tafelzuurdip
De Hollandse borrel op z'n best: met blokjes kaas, leverworst en ossenworst. Proost!
Aan de slag
Snijd de cocktailmixgroenten grof of maal ze grof in de keukenmachine. Snijd de bieslook fijn. Meng het tafelzuur in een kommetje met de mayonaise, mosterd, geelwortel en bieslook.
Snijd de kalfsleverworst en ossenworst met een scherp mes elk in plakjes. Snijd de kaas in blokjes. Prik met een cocktailprikker op elk plakje kalfsleverworst een tomaatje, op de ossenworst een zilveruitje en op de kaas een Amsterdams uitje.
Serveer de borrelhapjes met de tafelzuurdip.
Hollandse borrelhapjes met tafelzuurdip
De Hollandse borrel op z'n best: met blokjes kaas, leverworst en ossenworst. Proost!
null personen
365 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de cocktailmixgroenten grof of maal ze grof in de keukenmachine. Snijd de bieslook fijn. Meng het tafelzuur in een kommetje met de mayonaise, mosterd, geelwortel en bieslook.
Snijd de kalfsleverworst en ossenworst met een scherp mes elk in plakjes. Snijd de kaas in blokjes. Prik met een cocktailprikker op elk plakje kalfsleverworst een tomaatje, op de ossenworst een zilveruitje en op de kaas een Amsterdams uitje.
Serveer de borrelhapjes met de tafelzuurdip.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
165 g zoetzure cocktailmix in pot
2 el verse bieslook
3 el mayonaise
1 el grove Zaanse mosterd
½ tl gemalen geelwortel (kurkuma)
150 g kalfsleverworst
210 g ossenworst
300 g oude kaas
12 cherrytomaten
12 zilveruitjes
16 Amsterdamse uien
Dit heb je nodig
keukenmachine