Hollandse borrelhapjes met tafelzuurdip
bewaar
bewaar

Hollandse borrelhapjes met tafelzuurdip

De Hollandse borrel op z'n best: met blokjes kaas, leverworst en ossenworst. Proost!

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de cocktailmixgroenten grof of maal ze grof in de keukenmachine. Snijd de bieslook fijn. Meng het tafelzuur in een kommetje met de mayonaise, mosterd, geelwortel en bieslook.

Snijd de kalfsleverworst en ossenworst met een scherp mes elk in plakjes. Snijd de kaas in blokjes. Prik met een cocktailprikker op elk plakje kalfsleverworst een tomaatje, op de ossenworst een zilveruitje en op de kaas een Amsterdams uitje.

Serveer de borrelhapjes met de tafelzuurdip.

bereidingstipJe kunt de worst en kaas een paar uur van tevoren snijden en afgedekt met vershoudfolie in de koelkast bewaren. Ook de dip kun je van tevoren bereiden en in de koelkast bewaren.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hollandse borrelhapjes met tafelzuurdip

De Hollandse borrel op z'n best: met blokjes kaas, leverworst en ossenworst. Proost!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig