Dutch nachos
Deze verkaasde nacho's zijn herkenbaar Hollands.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe achtereenvolgens de helft van de tortillachips, de helft van de kaas, de rest van de tortillachips en de rest van de kaas in de ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
Snijd ondertussen de Amsterdamse uien in kwarten. Meng de dijonnaise met het water. Snijd de ossenworst in blokjes van 1 cm en de peterselie grof.
Neem de tortillachips met kaas uit de oven en bestrooi met de ui, ossenworst en peterselie. Besprenkel met de dijonnaise.
Dutch nachos
Instructievideo - 00:17 min.
Dutch nachos
Deze verkaasde nacho's zijn herkenbaar Hollands.
null personen
570 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe achtereenvolgens de helft van de tortillachips, de helft van de kaas, de rest van de tortillachips en de rest van de kaas in de ovenschaal. Bak ca. 10 min. in het midden van de oven tot de kaas gesmolten is.
Snijd ondertussen de Amsterdamse uien in kwarten. Meng de dijonnaise met het water. Snijd de ossenworst in blokjes van 1 cm en de peterselie grof.
Neem de tortillachips met kaas uit de oven en bestrooi met de ui, ossenworst en peterselie. Besprenkel met de dijonnaise.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g tortillachips naturel
175 g geraspte Goudse belegen kaas 48+
100 g Amsterdamse uien in pot
75 g dijonnaise
1 el water
200 g ossenworst
10 g verse krulpeterselie
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm)