Kaasvlinders
Snel een hapje op tafel zetten voor bezoek? Hier heb je maar drie ingrediënten voor nodig!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Neem het bladerdeeg uit de verpakking. Rol het deeg uit en leg het met de deegkant op het werkblad. Trek het bakpapier eraf en rol het deeg nog wat verder uit.
Meng de kazen door elkaar. Verdeel het kaasmengsel over het bladerdeeg en druk goed aan. Rol beide lange kanten van het bladerdeeg richting het midden op. Pak de deegrol in met vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.
Neem uit de koelkast en snijd in 20 plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kaasvlinders in 12-15 min. goudbruin in het midden van de oven.
Kaasvlinders
Instructievideo - 00:20 min.
Kaasvlinders
Snel een hapje op tafel zetten voor bezoek? Hier heb je maar drie ingrediënten voor nodig!
null porties
65 kcal
5 min. bereiden
30 min. wachten
15 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Neem het bladerdeeg uit de verpakking. Rol het deeg uit en leg het met de deegkant op het werkblad. Trek het bakpapier eraf en rol het deeg nog wat verder uit.
Meng de kazen door elkaar. Verdeel het kaasmengsel over het bladerdeeg en druk goed aan. Rol beide lange kanten van het bladerdeeg richting het midden op. Pak de deegrol in met vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.
Neem uit de koelkast en snijd in 20 plakjes. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de kaasvlinders in 12-15 min. goudbruin in het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g vers bladerdeeg
50 g geraspte Goudse belegen kaas 48+
20 g Parmigiano Reggiano-poeder
Dit heb je nodig
vershoudfolie
bakpapier