Nachos met gehakt
Zon, fris bier en deze Mexicaanse nachos met gehakt. Alle ingrediënten voor een ultieme zomerborrel.
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Bak in een koekenpan met antiaanbaklaag het gehakt in 5 min. rul. Voeg de kruidenmix en het water toe en bak het gehakt nog ca. 1 min. tot het vocht is verdampt.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de salade uien in dunne schuine ringen.
Verdeel de chips over de ovenschaaltjes en verdeel achtereenvolgens het gehakt, de tomaat, salade ui en kaas erover. Zet de ovenschaaltjes 10 cm. onder de ovengrill en rooster ca. 4 min. tot de kaas is gesmolten. Verdeel de zure room erover.
Nachos met gehakt
Zon, fris bier en deze Mexicaanse nachos met gehakt. Alle ingrediënten voor een ultieme zomerborrel.
null personen
635 kcal
15 min. bereiden
4 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de ovengrill voor. Bak in een koekenpan met antiaanbaklaag het gehakt in 5 min. rul. Voeg de kruidenmix en het water toe en bak het gehakt nog ca. 1 min. tot het vocht is verdampt.
Snijd ondertussen de tomaten in partjes en de salade uien in dunne schuine ringen.
Verdeel de chips over de ovenschaaltjes en verdeel achtereenvolgens het gehakt, de tomaat, salade ui en kaas erover. Zet de ovenschaaltjes 10 cm. onder de ovengrill en rooster ca. 4 min. tot de kaas is gesmolten. Verdeel de zure room erover.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rundergehakt
17½ g taco seasoningmix
100 ml water
4 tomaten
4 salade-ui
200 g tortillachips naturel
175 g geraspte belegen kaas
125 ml zure room
Dit heb je nodig
eenpersoonsovenschaaltjes