Taco met andijvie en gehakt
Aan de slag
Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Wortel 2 min. meebakken. Seasoningmix met 150 ml water door gehaktmengsel roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht is verdampt. Taco shells volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Taco's vullen met andijvie, gehaktmengsel en met kaas bestrooien. Met crème fraîche serveren. Lekker met kropsla.
Taco met andijvie en gehakt
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Andijvie schoonmaken en in reepjes snijden. In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken. Wortel 2 min. meebakken. Seasoningmix met 150 ml water door gehaktmengsel roeren en 10 min. laten sudderen tot vocht is verdampt. Taco shells volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Taco's vullen met andijvie, gehaktmengsel en met kaas bestrooien. Met crème fraîche serveren. Lekker met kropsla.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g andijvie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje rundergehakt
1 zakje peen julienne
1 zakje taco seasoningmix
1 pak tacoschelpen
½ zakje gemalen belegen kaas
1 bekertje crème fraîche