Hollandse borrelplank
Iets te vieren of gewoon een gezellige avond met vrienden? Borrel eens op z'n Hollands!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwarm de grillworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de kaas in blokjes en de metworst in plakjes. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en doe de mosterd in een schaaltje. Laat de augurken en zilveruitjes uitlekken. Verdeel de worst, kaas, mosterd, augurken, zilveruitjes, leverworst, rib en roggebrood over een borrelplank.
Hollandse borrelplank
Iets te vieren of gewoon een gezellige avond met vrienden? Borrel eens op z'n Hollands!
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 150 °C. Verwarm de grillworst volgens de aanwijzingen op de verpakking en snijd in plakjes. Snijd ondertussen de kaas in blokjes en de metworst in plakjes. Snijd de sneetjes roggebrood in vieren en doe de mosterd in een schaaltje. Laat de augurken en zilveruitjes uitlekken. Verdeel de worst, kaas, mosterd, augurken, zilveruitjes, leverworst, rib en roggebrood over een borrelplank.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Zuid-Hollandse grillworst
200 g oude kaas
150 g Limburgse metworst
4 sneetjes roggebrood
2 el grove Zaanse mosterd
330 g augurken zoetzuur extra fijn
320 g zilveruitjes zoetzuur
120 g Zeeuwse leverworst
120 g Brabantse bourgondische rib