Gevulde eitjes met oude kaas
bewaar
bewaar

Gevulde eitjes met oude kaas

Geef je gevulde eitjes een kleine twist door er geraspte oude kaas aan toe te voegen. Een smaakcombinatie die je niet kan weerstaan.

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Snijd ondertussen de bieslook fijn.

Haal met een theelepel het eigeel uit de eieren en doe in een mengkom met de mayonaise, mosterd, geraspte kaas en ¾ van de bieslook. Meng goed en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in de spuitzak.

Leg alle eieren op een schaal en vul de holten met de ei-kaasvulling. Bestrooi met de rest van de bieslook, peper en eventueel zout.

bewaartipDit recept is tot en met stap 2 voor te bereiden. Bewaar de vulling en het eiwit apart en afgedekt in de koelkast tot gebruik.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde eitjes met oude kaas

Geef je gevulde eitjes een kleine twist door er geraspte oude kaas aan toe te voegen. Een smaakcombinatie die je niet kan weerstaan.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig