Gevulde eitjes met oude kaas
Geef je gevulde eitjes een kleine twist door er geraspte oude kaas aan toe te voegen. Een smaakcombinatie die je niet kan weerstaan.
Aan de slag
Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Haal met een theelepel het eigeel uit de eieren en doe in een mengkom met de mayonaise, mosterd, geraspte kaas en ¾ van de bieslook. Meng goed en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in de spuitzak.
Leg alle eieren op een schaal en vul de holten met de ei-kaasvulling. Bestrooi met de rest van de bieslook, peper en eventueel zout.
Gevulde eitjes met oude kaas
Geef je gevulde eitjes een kleine twist door er geraspte oude kaas aan toe te voegen. Een smaakcombinatie die je niet kan weerstaan.
null porties
140 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in 9 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer in de lengte. Snijd ondertussen de bieslook fijn.
Haal met een theelepel het eigeel uit de eieren en doe in een mengkom met de mayonaise, mosterd, geraspte kaas en ¾ van de bieslook. Meng goed en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de vulling in de spuitzak.
Leg alle eieren op een schaal en vul de holten met de ei-kaasvulling. Bestrooi met de rest van de bieslook, peper en eventueel zout.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 scharreleieren
5 g verse bieslook
3 el mayonaise
1 tl grove mosterd
50 g geraspte oude kaas
Dit heb je nodig
spuitzak