Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
Aan de slag
Lekkerbekjes laten ontdooien. Knolselderij schillen en in blokjes van 2 x 2 cm snijden. Met aardappelen in gezouten water in 20 min. gaarkoken. Afgieten en met melk tot puree stampen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen wortels beetgaar koken en afgieten. Grof door puree stampen. Bieslook en kappertjes in keukenmachine of met staafmixer met fritessaus malen. Lekkerbekjes snel in wat olie knapperig bakken en in stukken snijden. Wortel-knolselderijstamppot op borden scheppen. Vis erbij leggen, saus erbij scheppen.
Lekkerbekjes met knolselderij-aardappelpuree
hoofdgerecht
null personen
425 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Lekkerbekjes laten ontdooien. Knolselderij schillen en in blokjes van 2 x 2 cm snijden. Met aardappelen in gezouten water in 20 min. gaarkoken. Afgieten en met melk tot puree stampen. Op smaak brengen met zout en peper. Intussen wortels beetgaar koken en afgieten. Grof door puree stampen. Bieslook en kappertjes in keukenmachine of met staafmixer met fritessaus malen. Lekkerbekjes snel in wat olie knapperig bakken en in stukken snijden. Wortel-knolselderijstamppot op borden scheppen. Vis erbij leggen, saus erbij scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak lekkerbekjes
1 knolselderij
1 zak kruimige aardappelen
75 ml halfvolle melk
1 zak geschrapte worteltjes
½ bakje verse bieslook
1 el kappertjes
125 ml fritessaus
3 el plantaardige olie
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine